Sor met eigen orkest naar het Concertgebouw

Sor maestro
Sor met eigen orkest naar het Concertgebouw
Door redactie op 10 februari 2022 - 12:09 Rapper/producer/Maestro sor laat weten dat hij met een nieuw eigen orkest, het sorkest, een concert geeft in Het Concertgebouw op donderdag 26 mei 2022. Het orkest zal bestaan uit de muzikanten en zangers van het Codarts Pop Orchestra.

Sor is geen alledaagse artiest. Hij heeft namelijk sinds 2018 gehoorproblemen. Dit verplichte hem om creatiever te werken. Met dit project wil sor, na het winnen van het TV-programma Maestro, de klassieke muziek- en de hiphopwereld dichter bij elkaar brengen. Hij haalt zijn inspiratie uit de muziek van componisten als Chopin, Mozart, Debussy, Satie en in het bijzonder Beethoven, die net als hij gehoorproblemen had.

Tickets voor het concert van sor en zijn sorkest gaan vrijdag 11 februari vanaf 10 uur in de verkoop. Tickets gaan over de digitale toonbank vanaf 22,50 euro. Via deze link koop je tickets voor sor in het Concertgebouw. Wil je een reminder in je mailbox als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRoyal Park Live

ROYAL PARK LIVE VOEGT MISS MONTREAL SAMEN MET SUZAN...Royal Park Live is een reeks koninklijke zomeravondconcerten op een bijzonder...

Paradiso logo nieuw

INDIEFOLKBAND FLEET FOXES IN SEPTEMBER OP TOUR LANGS... Na de release van het album ''Shore'' in 2020 komt Fleet Foxes naar Europa....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.