concert: Walter Trout in Neushoorn op DONDERDAG 17 NOVEMBER 2022

  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
DO.
17 NOV
WALTER TROUT Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Walter Trout

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 17 november 2022.
Dat is 498 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Walter Trout in Neushoorn
DEZE Walter Trout TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 17 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 37,00

EXTRA INFORMATIE

Walter Trout is een bluesrocker in hart en nieren. De Amerikaanse gitarist mag zich met recht een van de grootste bluesgitaristen ter wereld noemen. Hij speelde tientallen jaren in dienst van andere artiesten: zo werkte hij samen met blues-allrounder John Lee Hooker, maar ook met funk-discoman Joe Tex en hij was zelfs tijdelijk lid van de band Canned Heat. Sinds 1989 doet hij het op eigen kracht. Hoewel bluesrock nog steeds de basis is en rode draad vormt in zijn muziek maakt Walter Trout graag uitstapjes naar southern rock en country blues.

Met 29 soloalbums is Walter Trout in de loop van zijn vijf decennia durende carrière niets minder dan productief geweest. Zijn laatste album ‘Ordinary Madness’ is grensverleggend. Met elf schrijnend eerlijke nummers brengt hij zijn fans nog dichterbij. "Er is momenteel veel buitengewone waanzin aan de gang", meent Trout. “Dit album begon omdat ik te maken had met de gebreken en zwakte in mij. Maar uiteindelijk ging het over iedereen."

Foto's van Walter Trout

Foto Walter Trout te Walter Trout - 2/3 - Paradiso Foto Walter Trout te Bospop 2016 Foto Walter Trout te Walter Trout - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Walter Trout te Bospop 2016 Foto Walter Trout te Walter Trout -26/4 - Doornroosje Foto Walter Trout te Ribs & Blues 2017
 
Bekijk alle 96 foto's van Walter Trout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws