concert: Musketiers in Theater de Voorveghter op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

  • Bertolf
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Bertolf
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
VR.
14 OKT
MUSKETIERS Theater de Voorveghter, Hardenberg
2022

EXTRA INFORMATIE

Als de ochtend na een spetterend feest. Net terug van die onvergetelijke vakantie. Zo zitten Paskal Jabobsen, Bertolf Lentink en Paul de Munnik erbij. En maar over elkaar heen buitelen met verhalen die duidelijk moeten maken hoe geweldig het was. Ho ho mannen, even rustig. Bij het begin beginnen.

Daarvoor moet je bij Paskal Jakobsen zijn. Na drie decennia met BLØF groeide in hem de ‘behoefte’ er iets naast te doen. Hij bellen. Drie keer kreeg hij meteen een volmondig ‘ja!’ te horen want tijdens de opnames van het album was ook Daniël Lohues van de partij. Paul: ‘We hebben aan zijn keukentafel drie kwartier zitten lullen over wat het ongeveer moest worden.’ Bertolf: ‘En toen zijn we maar een liedje gaan maken.’

Luister naar de liedjes en je hoort die totale vrijheid in het maakproces, waarover ze maar niet uitgepraat raken. Van mannen samen die elke dag met niets beginnen en aan het eind van de dag blij verbaasd zijn over wat die dag heeft opgeleverd. Boven alles hoor je het plezier van een stel veteranen die geen van allen meer iets te bewijzen hebben, maar dat, misschien juist daarom, tóch even doen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Voorveghter in Hardenberg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Voorveghter in Hardenberg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Musketiers in Theater de Voorveghter plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bertolf, Musketiers, Paskal Jakobsen, Paul de Munnik

Foto Bertolf te Bertolf - 18/11 - Effenaar Foto Bertolf te Bertolf - 18/11 - Effenaar Foto Bertolf te Wantijpop 2010 Foto Bertolf te Novastar/ Sue The Night/ Bertolf - 16/10 - Groenmarktkerk Foto Bertolf te Wantijpop 2010 Foto Bertolf te Lowlands 2009
 
Bekijk alle 60 foto's van Bertolf
Bekijk alle 1 foto's van Paul de Munnik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws