concert: The Overslept in Rotown op DONDERDAG 12 MEI 2022

  • IvyVox
    Baroeg Open Air 2023
    © Anja de Bruijn
  • IvyVox
    Baroeg Open Air 2023
    © Anja de Bruijn
DO.
12 MEI
THE OVERSLEPT 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma The Overslept
Voorprogramma IvyVox

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 12 mei 2022.
Dat is 713 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Overslept in Rotown
DEZE The Overslept TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 12 mei
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

The Overslept heeft zich in rap tempo ontwikkeld als een van de meest energieke bands uit de lage landen. De band opereert op dezelfde golflengte als bijvoorbeeld Fall Out Boy, Green Day, Panic! At The Disco en Paramore: onbevangen pop hits schrijven met de slagkracht van punkrock.

Hoewel de band graag een feestje viert gaat het zeker niet alleen maar om bluf en bravoure. Thema’s als verslaving, depressie en hoe het digitale bestaan ons bewustzijn aantast doen de ronde. De vorige keer dat The Overslept langskwam in Rotown verkochten ze de tent stijf uit. Zet die wekker dus op tijd als de kaartverkoop begint, want bij deze show wil je klaarwakker meemaken!

In het voorprogramma staat Ivyvox, een charismatisch gezelschap (Bianca Vrind, Irene van Aarle, Irina Schouten en Menno Schaap) met een arsenaal aan hyperenergieke poppunkbangers die je nog lang na het optreden zal na neurieën. De band heeft intussen al veel lof ontvangen bij platforms als 3FM, Pingiun Radio en IndieXL.

Foto's van The Overslept, IvyVox

Foto The Overslept te Westerpop  2019 Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat
 
Bekijk alle 21 foto's van The Overslept
Bekijk alle 5 foto's van IvyVox

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws