The Overslept stopt ermee en geeft afscheidsconcert in De Vorstin

The Overslept
The Overslept stopt ermee en geeft afscheidsconcert in De Vorstin
Door tessamaria op 17 februari 2023 - 13:06 Nederlandse poprockband The Overslept heeft aangekondigd dat ze na bijna 10 jaar hebben besloten om er (voorlopig) mee te stoppen. Ze geven nog één laatste show op 26 mei in De Vorstin, Hilversum. Dit is de plek waar het voor hun grotendeels is begonnen en waar het nu ook eindigt.

De band afkomstig uit Hilversum heeft in de tijd dat ze actief waren drie EP's uitgebracht. Memory Lane (2014), Guidelines (2015) en Signals (2018). Ze hebben in het voorprogramma van Simple Plan en Against The Current mogen staan en gaven een aftershow bij Panic! At The Disco in de AFAS Live.

De kaartverkoop voor de laatste show is al gestart. Koop hier je tickets voor de afscheidsshow van The Overslept in De Vorstin. Voor een ticket betaal je €15.50,-.

De concerten die de band zou spelen in Willemeen en Capsloc zijn afgelast.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Royal Blood

ROYAL BLOOD IN JUNI VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLANDBegin juni komt Engels rockduo Royal Blood voor twee concerten naar...

My Morning Jacket

MY MORNING JACKET TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIË My Morning Jacket heeft een nieuwe Europese tournee aangekondigd en daarmee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.