concert: Melody Gardot in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 21 OKTOBER 2022

  • Melody Gardot
    North Sea Jazz 2012 dag 1
VR.
21 OKT
MELODY GARDOT Grote Zaal, 20:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2022
Hoofdprogramma Melody Gardot
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Melody Gardot in Muziekgebouw Eindhoven
Tickets Melody Gardot:
vr 21 okt
Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
€ 48,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Melody Gardot, de uit New Jersey afkomstige zangeres, gitarist en pianist, staat bekend om haar aangename, subtiel genuanceerde vocale stijl. Met invloeden uit jazz-, folk-, rock-, en popmuziek, startte Melody haar carrière in de nachtclubscene van Philadelphia. Vijf studioalbums later, heeft het muzikale talent een loyale fanbase opgebouwd en weet ze als geen ander het publiek te raken met haar immense talent. Op 21 oktober a.s. staat Melody Gardot op het podium in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven. Een genot om nu al naar uit te kijken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Melody Gardot in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Melody Gardot

Foto Melody Gardot te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Melody Gardot te Melody Gardot - 09/07 - Paradiso Foto Melody Gardot te Melody Gardot - 09/07 - Paradiso Foto Melody Gardot te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Melody Gardot te Melody Gardot - 09/07 - Paradiso Foto Melody Gardot te North Sea Jazz 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 23 foto's van Melody Gardot

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws