Melody Gardot in november te zien in Brussel

Melody Gardot
Melody Gardot in november te zien in Brussel
Door melissavkoldam op 18 januari 2022 - 10:35 Sinds haar debuut presenteert Melody Gardot haar fans ongedwongen en eclectische muziek, getekend door haar verlangens, zonder taboes of beperkingen. In november komt de zangeres naar Brussel.

Op vrijdag 18 november staat Melody Gardot in het Koninklijk Circus. Tickets zijn vanaf vrijdag 20 januari beschikbaar, vanaf 10:00 uur. Een kaartje kost tussen de €38.15 en €49.05. Een kaartje voor Melody Gardot in het koninklijk Circus koop je hier.

Gardot belandde op haar negentiende jaar in het ziekenhuis, nadat ze op haar fiets was aangereden door een auto. Ze heeft tot op heden last van de gevolgen van dat ongeluk. Na haar ongeluk stimuleerde een arts haar om met muziek aan de slag te gaan als therapie. Voor het ongeluk speelde ze piano, maar omdat ze niet kon zitten kon ze daar niet mee verder. Ze leerde gitaar spelen, liggend op haar rug. Als gevolg van de muziektherapie, ontwikkelde ze zich ook als zangeres. Gardot werd vooral beïnvloed door blues- en jazzartiesten, maar ook door pop- en klassieke muziek.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Meld je hier aan om een ticketreminder te onvangen.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Melody Gardot in Koninklijk Circus
Tickets Melody Gardot
vr 18 nov
Koninklijk Circus, Brussel
€ 38,15 - 49,05
Freek de Jonge

YOUP VAN 'T HEK EN FREEK DE JONGE SLUITEN ZICH AAN...De actie van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge wordt steeds breder...

013tilburgklein

ICE NINE KILLS IN JUNI NAAR 013 De metalcore-band Ice Nine Kills komt over een paar maanden onze kant op....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.