Melody Gardot naar Carré en Koninklijk Circus

Melody Gardot
Melody Gardot naar Carré en Koninklijk Circus
Door sjoertb op 25 januari 2022 - 13:26 Sinds haar debuut presenteert Melody Gardot haar fans ongedwongen en eclectische muziek, getekend door haar verlangens, zonder taboes of beperkingen. We wisten al dat ze naar Brussel komt in november. Nu is ook een concert in Amsterdam bevestigd. Op 7 november 2022 is Melody Gardot te zien in Koninklijk Theater Carré.

De concerten:
07-11-2022 - Melody Gardot - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)
18-11-2022 - Melody Gardot - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

De kaartverkoop van het concert in Carré start op vrijdag 28 januari. Wil je een seintje ontvangen om op tijd klaar te zitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Gardot belandde op haar negentiende jaar in het ziekenhuis, nadat ze op haar fiets was aangereden door een auto. Ze heeft tot op heden last van de gevolgen van dat ongeluk. Na haar ongeluk stimuleerde een arts haar om met muziek aan de slag te gaan als therapie. Voor het ongeluk speelde ze piano, maar omdat ze niet kon zitten kon ze daar niet mee verder. Ze leerde gitaar spelen, liggend op haar rug. Als gevolg van de muziektherapie, ontwikkelde ze zich ook als zangeres. Gardot werd vooral beïnvloed door blues- en jazzartiesten, maar ook door pop- en klassieke muziek.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Komodo

KOMODO OP TOUR MET NIEUWE MUZIEK Komodo maakt van een brouwsel vol met magische spreuken van over de hele...

Orange Skyline

ORANGE SKYLINE NAAR PARADISO, HEDON, OOSTERPOORT EN... Orange Skyline won in 2013 de POPgroningen Talent Award en heeft sindsdien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.