concert: Moderat in AFAS Live op VRIJDAG 28 OKTOBER 2022

  • Moderat
    Moderat - 01/10 - Heineken Music Hall
    © Irwan Notosoetarso
  • Moderat
    Lowlands 2023 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
28 OKT
MODERAT Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Moderat

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 28 oktober 2022.
Dat is 545 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Moderat in AFAS Live
DEZE Moderat TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 28 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 44,80

EXTRA INFORMATIE

Moderat is een uiterst succesvolle samenwerking tussen Modeselektor en Apparat. In 2002 vond de eerste ontmoeting plaats tussen Gernot Bronsert en Sebastian Szary (aka Modeselektor) en Sascha Ring (aka Apparat), terwijl ze beide afzonderlijk een vaste plek in de Berlijnse muziekscene hadden verworven. Oorspronkelijk was hun samenwerking niet eens bedoeld om platen op te nemen –“it was really just about fun”, maar de formule bleek zo goed aan te slaan dat ze de verleiding niet konden weerstaan.

De drie elektronica pioniers zijn er inmiddels in geslaagd de som van de delen te overstijgen met een unieke eigen stijl. Hun collaboratie heeft inmiddels een trilogie aan albums opgeleverd waarvan de laatste plaat "III" in 2016 verscheen. De groep dat bekend staat om hun indrukwekkende live optredens is ook geliefd in het festivalcircuit. In 2017 gaven ze, na een intensieve zomertournee met optredens op onder meer Lowlands en Down The Rabbit Hole, aan (tijdelijk) te stoppen, echter met een belofte: “It’ll take us a while but we’ll be back!

Foto's van Moderat

Foto Moderat te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Moderat te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Moderat te Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag Foto Moderat te Pitch 2014 Foto Moderat te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Moderat te Pitch 2014
 
Bekijk alle 34 foto's van Moderat

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden