Moderat keert terug naar AFAS Live

Moderat
Moderat keert terug naar AFAS Live
Door melissavkoldam op 01 december 2021 - 10:31 Vandaag kondigt Moderat een reeks nieuwe shows aan voor volgend jaar. De driekoppige formatie, die in 2017 voorlopig afscheid nam van de bühne, keert daarmee terug naar de Amsterdamse AFAS Live waar het in 2016 voor een uitverkochte zaal stond.

Op vrijdag 28 oktober 2022 staat Moderat in AFAS Live. Kaarten hiervoor zijn gelijk in de verkoop gegaan en kosten €44,80. Bestel via deze link gelijk je kaartje voor Moderat in AFAS Live.

Moderat is een succesvolle samenwerking tussen Modeselektor en Apparat. In 2002 vond de eerste ontmoeting plaats tussen Gernot Bronsert en Sebastian Szary (aka Modeselektor) en Sascha Ring (aka Apparat). Oorspronkelijk was hun samenwerking niet eens bedoeld om platen op te nemen –“it was really just about fun”, maar de formule bleek zo goed aan te slaan dat ze de verleiding niet konden weerstaan. Inmiddels heeft het drietal al drie albums gemaakt. De groep die bekend staat om hun indrukwekkende live optredens is ook geliefd in het festivalcircuit. In 2017 gaven ze optredens op onder meer Lowlands en Down The Rabbit Hole.
Bestel tickets Moderat in AFAS Live
Tickets Moderat
vr 28 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 44,80
TivoliVredenburg

NOVASTAR IN APRIL NAAR TIVOLIVREDENBURG Novastar is een Nederlandse singer-songwriter. De man achter de naam is...

Maan1

MAAN GEEFT GROOTSTE SHOW VAN HAAR CARRIÈRE IN ZIGGO... Een droom van de zangeres Maan komt uit. Volgend jaar heeft ze haar eigen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.