Moderat in oktober met nieuwe MORE D4TA shows naar Tilburg en Esch-sur-Alzette

Moderat
Moderat in oktober met nieuwe MORE D4TA shows naar Tilburg en Esch-sur-Alzette
Door tessamaria op 11 april 2023 - 10:19 Afgelopen weekend stond Moderat nog op het DGTL festival in Amsterdam en dit najaar keert Moderat al terug met de gloednieuwe liveshow MORE D4TA. Op 18 oktober zal de elektronische act te zien zijn in 013, Tilburg. Een dag later, donderdag 19 oktober, staan ze in de Rockhal in Esch-sur-Alzette. Naast deze shows in Nederland en Luxemburg is Moderat dit jaar ook te zien op Core Festival, Sziget, Pukkelpop en Lowlands.

Moderat is een Duitse elektronische muziekgroep die in 2002 werd opgericht door Modeselektor (Gernot Bronsert en Sebastian Szary) en Apparat (Sascha Ring). Moderat bracht hun debuutalbum genaamd 'Moderat' uit in 2009. In 2013 volgde het album 'II' en in 2016 verscheen 'III'. Ze produceren een unieke mix van techno, IDM en ambient-stijlen. Op de tracks hoor je zowel Duitse als Engelse zang langskomen. In 2022 keerden Sacha, Szary en Gernot terug met hun vierde album en dus de gloednieuwe liveshow MORE D4TA.

De kaartverkoop voor de show in Tilburg begint op donderdag 13 april om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Moderat op 18 oktober in 013, Tilburg. Een ticket kost je €44,80. De kaartverkoop voor de show in Luxemburg is al van start gegaan. Koop hier je kaarten voor Moderat op 19 oktober in de Rockhal. Je bent €45 kwijt aan een kaartje.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

PETE PHILLY & PERQUISITE MET REÜNIECONCERT NAAR AFAS... Pete Philly & Perquisite hebben aangekondigd een reünieconcert te geven...

New Order - AFAS Live news

NEW ORDER IN SEPTEMBER NAAR ZIGGO DOME Herrezen uit de as van de band Joy Division, overwon New Order een tragedie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.