concert: Wet Leg in Rotown op VRIJDAG 20 MEI 2022

VR.
20 MEI
WET LEG 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Wet Leg
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wet Leg in Rotown
Tickets Wet Leg:
vr 20 mei
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Guardian noemde Chaise Longue de leukste Britse indierock-hit sinds I Bet You Look Good On The Dancefloor van The Arctic Monkeys. Dat is slechts een glimp van de lovende woorden die Wet Leg heeft geworven tijdens het afgelopen jaar. De verslavende, hypercatchy liedjes van dit jonge vijftal bruisen van energie, humor en inventiviteit. Live maakt Wet Leg de hype show na show ook helemaal waar.

Het ontstaan van de band is even absurd als poëtisch. Na een optreden van IDLES besloten de bandleden in beschonken toestand in een reuzenrad te stappen. Aan de top kwam het eureka-moment voor de bandnaam. Dat is voor Wet Leg eigenlijk een constante factor gebleven in het maken van muziek: het komische tot de laatste druppel uitwringen uit vreemde en alledaagse situaties. Het komende gelijknamige debuut, met de onweerstaanbare singles Too Late Now en Oh No, kunnen we intussen voorzichtig een klassieker-in-de-maak noemen. Vanavond zet Wet Leg Rotown op zijn kop en binnenstebuiten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wet Leg in Rotown plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan