Wet Leg daags na Eurosonic naar EKKO

Wet Leg
Wet Leg daags na Eurosonic naar EKKO
Door RobZ op 04 november 2021 - 13:57 Wet Leg is een nieuwe Engelse indieband. De eerste twee singles van de band 'Chaise Longue' en 'Wet Dream' zijn dermate catchy dat ze voor heel wat hype zorgen. Wet Leg zou hun Nederlandse (en Europese) primeur krijgen op de afgelopen editie van London Calling. Helaas werd een bandlid ziek en moest de band het festival afzeggen.

Wet Leg was al aangekondigd voor een optreden op Eurosonic / Noorderslag op woensdag 19 januari. Vandaag wordt bekend dat de groep doorreist naar Utrecht voor een optreden in EKKO. Op donderdag 20 januari speelt de band in het Utrechtse podium. Tickets gaan morgen, 5 november om 10:00 uur in de verkoop. Tickets kosten 14 euro en koop je hier.

De noisy, lo-fi sound van Wet Leg is naar eigen zeggen geinspireerd door sixties surfrock met een knipoog naar bands als Best Coast, The Strokes en Alvvays. Een mix van rammelende indiepop met verrekt pakkende melodieën en dromerige vocalen.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHedon

BERTOLF VANAF DECEMBER DOOR NEDERLAND MET NIEUWE...Met een intuïtief gevoel voor de gloriedagen van pop in de vingertoppen,...

Paradiso logo nieuw

PARADISO MELKWEG PRODUCTIEHUIS VIERT 20-JARIG... Paradiso Melkweg Productiehuis bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt groots...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.