concert: 20 jaar Paradiso Melkweg Productiehuis in Melkweg op ZONDAG 28 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eva van Manen
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Josephine Zwaan
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (20 jaar Paradiso Melkweg Productiehuis in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
28 NOV
20 JAAR PARADISO MELKWEG PRODUCTIEHUIS 14:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021

EXTRA INFORMATIE

Paradiso Melkweg Productiehuis bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt groots gevierd. Op 28 en 29 november organiseert Paradiso Melkweg Productiehuis twee evenementen: één in de Melkweg en één in Paradiso.

Zondagmiddag 28 november in de Melkweg staat in het teken van creatieve makers, grensverleggers en hokjesafbrekers. Zoals rosetta.talks: New Perspectives; een gesprek met Eva van Manen & Josephine Zwaan, de oprichters van rosetta., over hun inclusieve visie over muziekproductie en geven zij een masterclass. Er zal ook een panel plaatsvinden over 'de artiest van de toekomst'. Tevens zal zangeres, producer en tech innovator Chagall een presentatie en optreden doen waarin zij haar nieuwe installatie B.A.B.Y. tentoon stelt.

Foto's van Eva van Manen, Josephine Zwaan, YallahYallah

Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Josephine Zwaan te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto Josephine Zwaan te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto Josephine Zwaan te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Eva van Manen
Bekijk alle 4 foto's van Josephine Zwaan
Bekijk alle 2 foto's van YallahYallah

Gerelateerd nieuws