Paradiso Melkweg Productiehuis viert 20-jarig bestaan met twee events

Lionstorm
Paradiso Melkweg Productiehuis viert 20-jarig bestaan met twee events
Door melissavkoldam op 04 november 2021 - 12:00 Paradiso Melkweg Productiehuis bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt groots gevierd. Op 28 en 29 november organiseert Paradiso Melkweg Productiehuis twee evenementen: één in de Melkweg en één in Paradiso.

Zondagmiddag 28 november in de Melkweg staat in het teken van creatieve makers, grensverleggers en hokjesafbrekers. Zoals rosetta.talks: New Perspectives; een gesprek met Eva van Manen & Josephine Zwaan, de oprichters van rosetta., over hun inclusieve visie over muziekproductie en geven zij een masterclass. Er zal ook een panel plaatsvinden over 'de artiest van de toekomst'. Tevens zal zangeres, producer en tech innovator Chagall een presentatie en optreden doen waarin zij haar nieuwe installatie B.A.B.Y. tentoon stelt. Tickets voor dit evenement kosten €10 en zijn al te koop. Deuren openen om 14:30. Een kaartje schaf je aan via de site van de Melkweg.

Maandagavond 29 november in Paradiso staan de huidige en nieuwe makers van Paradiso Melkweg Productiehuis centraal, met optredens van o.a.Anne-Fay, LIONSTORM, Eva van Manen en Kay Slice. Kaarten voor deze avond kosten €15 en zijn ook al te koop. Via de website van Paradiso koop je je ticket. Start is om 19:30.

Sinds de oprichting van Paradiso Melkweg Productiehuis is er veel gebeurd, maar het fundament onveranderd. In 2001 sloegen de poppodia Melkweg en Paradiso de handen ineen vanuit de gedeelde behoefte om meer te doen dan alleen te programmeren, om eigen producties te maken en bovenal om experiment in de popmuziek te faciliteren. Deze unieke samenwerking tussen Paradiso en Melkweg vormt al 20 jaar de basis voor de werkwijze van het productiehuis, waar ongewone combinaties nieuwe perspectieven bieden. Dat leverde in de beginjaren al spannende producties op zoals de Matthäus-Passion als nachtprogramma met Joost van Bellen. Ook was het productiehuis aanjager van een golf nieuwe, experimentele muziektheatermakers als Project Wildeman, Touki Delphine en Nineties Productions.ekkonieuwslogo

WET LEG DAAGS NA EUROSONIC NAAR EKKOWet Leg is een nieuwe Engelse indieband. De eerste twee singles van de band...

Vorst Nationaal news

ANGÈLE KONDIGT CONCERTEN AAN IN SPORTPALEIS EN VORST... Angèle vat de tijdsgeest als geen ander. Ze bezingt wat haar bezig houdt,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.