concert: Ruben Hein in Doornroosje op DONDERDAG 17 MAART 2022

  • Ruben Hein
    Justin Nozuka - 27/10 - Effenaar
    © Marco Smeets
  • Ruben Hein
    Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater
DO.
17 MRT
RUBEN HEIN Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Ruben Hein

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 17 maart 2022.
Dat is 767 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ruben Hein in Doornroosje
DEZE Ruben Hein TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 17 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Ruben Hein is een gevierd popmuzikant, componist, presentator en orkestleider. Hij heeft inmiddels vier studioplaten op zijn naam staan. Daarnaast bracht hij in 2011 een live album uit met het gerenommeerde Metropole Orkest. Ook was hij lid van de bekende Britse indie-formatie Fink.
Voor zijn nieuwste project verzoent Ruben Hein zijn twee grootste liefdes: muziek en natuur. Begin 2020, vlak voordat de pandemie uitbreekt, bevindt Ruben zich op een boot in de Zuidpool, omgeven door eindeloze zeespiegels, pinguïnkoloniën, walvissen en verlaten nederzettingen. Tijdens deze tocht legt hij de eerste ideeën vast voor zijn nieuwe muzikale werk. Zijn nieuwe single ‘Guard Down’ is voortgekomen uit die euforische, emotioneel beladen tijd aan het uiteinde van de wereld.

Foto's van Ruben Hein

Foto Ruben Hein te Justin Nozuka - 27/10 - Effenaar Foto Ruben Hein te Ruben Hein - 20/10 - Bibelot Foto Ruben Hein te Ruben Hein - 20/10 - Bibelot Foto Ruben Hein te Westerpop  2019 Foto Ruben Hein te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater Foto Ruben Hein te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater
 
Bekijk alle 28 foto's van Ruben Hein

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws