concert: Áslaug in Paradiso op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Áslaug
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Áslaug
    Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Áslaug in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 DEC
ÁSLAUG Kleine Zaal, 21:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Áslaug

EXTRA INFORMATIE

De IJslands-Nederlandse songwriter Áslaug verscheen in 2019 bijna uit het niets in de wereldwijde muziekscene. Haar debuutsingle ‘Take From Me’ heeft de muziekindustrie positief verrast, ontving landelijke radio-airplay in heel Nederland en kreeg plaatsingen in belangrijke internationale playlists op verschillende streaming platforms. Vervolgens werd ze uitgeroepen tot één van de populairste acts van Popronde 2019, werd ze Deezer Next Artist en ook 3FM Talent. Met een prominente plek op Eurosonic Noorderslag en met een volgeboekt voorjaar in 2020, waren fans razend enthousiast om Áslaug live te zien. Echter, verstoorde de pandemie deze plannen.

In december zal Áslaug het podium weer betreden. Samen met haar vierkoppige band zal ze de alternatieve popsongs van zowel haar nieuwe EP ‘Thirst’ als van haar debuut

Foto's van Áslaug

Foto Áslaug te The Japanese House - 23/09 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Áslaug te The Japanese House - 23/09 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Áslaug te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Áslaug te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Áslaug te The Japanese House - 23/09 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Áslaug te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 9 foto's van Áslaug

Gerelateerd nieuws