IJslands-Nederlandse artieste Áslaug naar Paradiso, Luxor Live, Rotown en Simplon

Áslaug
IJslands-Nederlandse artieste Áslaug naar Paradiso, Luxor Live, Rotown en Simplon
Door melissavkoldam op 05 oktober 2021 - 12:23 De IJslands-Nederlandse artieste en songwriter Áslaug verscheen in 2019 bijna uit het niets in de wereldwijde muziekscene. Haar debuutsingle 'Take From Me' zorgde voor landelijke radio-airplay. Vervolgens werd ze uitgeroepen tot één van de populairste acts van Popronde 2019, werd ze Deezer Next Artist en ook 3FM Talent. Met een prominente plek op Eurosonic Noorderslag en met een volgeboekt voorjaar in 2020, waren fans razend enthousiast om Áslaug live te zien. Echter, verstoorde de pandemie deze plannen.

Het afgelopen jaar heeft ze onvermoeibaar gewerkt aan haar tweede EP ‘Thirst’, waarin ze elektronische popmuziek op een meer analoge manier benadert. ‘Thirst’, mede geproduceerd door haarzelf, is een perfecte uiting van Áslaugs talent en kenmerkt daarmee een gloednieuwe start van haar carrière.

In december zal Áslaug het podium weer betreden. Samen met haar vierkoppige band zal ze de alternatieve popsongs van zowel haar nieuwe EP ‘Thirst’ als van haar debuut EP ten gehore brengen. Op 8 december staat ze in Paradiso, op 9 december in Rotown, op 10 december in Luxor Live en op 18 december sluit ze af in Simplon.

Tickets kosten tussen de €13,50 en €14,50 en zijn al te koop via onderstaande links.

08-12-2021 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
09-12-2021 - Rotown, Rotterdam (tickets)
10-12-2021 - Luxor Live, Arnhem (tickets)
18-12-2021 - Simplon, Groningen (tickets)

Go_A1

EUROVISIE SONGFESTIVAL-GROEP GO_A OOK NAAR DUYCKER,...Op het Eurovisie Songfestival maakte Go_A indruk met hun moderne...

Graspop 2020 news

GRASPOP VIERT INDOOR METALPARTY IN SPORTPALEIS Onder de noemer ' Graspop Metal Moose ' vindt er in februari een metalparty...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.