Áslaug tourt dit najaar door Nederland

Áslaug
Áslaug tourt dit najaar door Nederland
Door chloetzintzoglou op 11 april 2022 - 13:42 De IJslands-Nederlandse songwriter Áslaug tourt in het najaar langs diverse zalen in Nederland en zal haar nieuwe EP 'Thirst' ten gehore brengen. Eerst zal ze optreden in Utrecht op 17 april. In het najaar zal ze in Groningen, Rotterdam, Breda en Arnhem te zien zijn. Op onze Áslaug artiestpagina vind je altijd een actueel overzicht van de shows die Áslaug gaat geven.

Haar debuutsingle Take From Me zorgde voor landelijke radio-airplay en plaatsingen in belangrijke internationale playlists op verschillende streamingplatforms. Op haar tweede EP, Thirst, benadert ze elektronische popmuziek op een meer analoge manier. Elektronische pop, maar tegelijkertijd ook minimalistische muziek vormt de basis voor haar nummers.

De voorverkoop is begonnen. Koop via de links hieronder tickets voor de concerten van Áslaug. Tickets voor de concerten kosten tussen de 13,50 en 14,50 euro.

10-09-2022 - Áslaug - Simplon, Groningen (tickets)
15-09-2022 - Áslaug - Rotown, Rotterdam (tickets)
02-10-2022 - Áslaug - Luxor Live, Arnhem (tickets)




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

NOAH CYRUS NA LOWLANDS EN PUKKELPOP OOK NAAR DE MELKWEGNoah Cyrus is op zaterdag 22 augustus ook nog te zien in de Melkweg te...

AFAS Live

KASABIAN NAAR KONINKLIJK CIRCUS EN AFAS LIVE Kasabian is terug! Na meer dan vier jaar gaat de Britse rockband weer op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.