concert: Jan Henk de Groot & Town of Saints in De Amer op ZATERDAG 06 NOVEMBER 2021

  • Town of Saints
    Dauwpop 2014
    © Rinse Fokkema
  • Town of Saints
    Nordic Delight 2013
    © Gertjan van der Loo
ZA.
06 NOV
JAN HENK DE GROOT & TOWN OF SAINTS 20:00 uur De Amer, Amen
2021

EXTRA INFORMATIE

Jan Henk de Groot, gelauwerd artiest, komt naar De Amer. In april ontving hij de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs voor het album ‘De wolf is trug’, evenals zes jaar geleden voor ‘Weerom’.

Zijn komende optreden krijgt Jan Henk gezelschap van Harmen Ridderbos en Heta Salkolathi van Town of Saints. Ook geen onbekenden in De Amer. Harmen zat bij de productie van ‘De wolf is trug’ achter de knoppen. Violiste Heta speelde mee op het album. Een album dat, zoals genoemd, hoge ogen gooide. Gert Jan Gjaltema noemde het zelfs ‘magistraal’, met als klapper het ‘machtige epos’ ‘Spiekerboor’; over crossroads, de duvel, passie en muzikale bestemming. Dat kan niet anders dan heel goed gaan klinken in Amen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Amer in Amen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jan Henk de Groot & Town of Saints in De Amer plaatsvindt.

Foto's van Town of Saints

Foto Town of Saints te Town of Saints - 21/03 - Café Wilhelmina Foto Town of Saints te Town of Saints - 21/03 - Café Wilhelmina Foto Town of Saints te Nordic Delight 2013 Foto Town of Saints te Paaspop 2014 Foto Town of Saints te Life I Live Festival 2014 Foto Town of Saints te Town of Saints - 21/03 - Café Wilhelmina
 
Bekijk alle 37 foto's van Town of Saints

Gerelateerd nieuws