concert: Eva van Manen in De Amer op ZATERDAG 25 SEPTEMBER 2021

ZA.
25 SEP
EVA VAN MANEN 20:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Eva van Manen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 september 2021.
Dat is 25 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Eva van Manen (1989) is een artiest en producer die zich binnen het spanningsveld tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Ze was vijf jaar lang als componist en maker verbonden aan theatercollectief De Hollanders. Hier werkte ze o.a. samen met Spinvis (2015). Ook werkt Eva van Manen al jaren samen met Theater Na de Dam waar zij in 2017 het theatrale concert “Politiek & Liefde.Herdenken” voor maakte.

Op haar debuutalbum ‘Politiek & Liefde’ uit 2018 overbrugt Eva stijlen als rap, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek en onderzoekt waar de politiek en de liefde elkaar precies in het vaarwater treffen. Als een diepgravende dialoog: met zichzelf, maar ook spiegelend met haar omgeving. Die dialoog wordt uitgedragen in zowel tekst als productie, waarbij haar brede muzikale interesseveld – van hiphop, soul, indie en jazz – een vindingrijk palet vormt.

Als producer richtte ze samen met Josephine Zwaan rosetta. op, het platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland. rosetta. organiseert tabletalks, interviews, masterclasses en workshops.

Foto's van Eva van Manen

Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eva van Manen te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Eva van Manen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws