concert: Cory Wong in Doornroosje op WOENSDAG 30 MAART 2022

WO.
30 MRT
CORY WONG Rode Zaal, 21:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Cory Wong
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cory Wong in Doornroosje
Tickets Cory Wong:
wo 30 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

Cory Wong, bekend om zijn werk met Vulfpeck, is een muzikale duizendpoot die als een bezetene basgitaar en gitaar speelt, componeert en produceert. Wong mixt met speels gemak genres als pop, funk, soul, jazz, rock en rhythm & blues tot een boeiend geheel.

Een tijd lang toerde hij met Ben Rector en speelde hij met grote namen als Gene Simmons, Questlove, Blake Shelton en Bootsy Collins. In zijn woonplaats Minneapolis speelde hij samen met de ritmesectie van Prince tijdens wekelijkse sessies waar Prince zelf, maar ook John Mayer en Jimmie Vaughan op afkwamen.
In 2017 besloot Cory dat het tijd was om zelf ’the spotlights’ op te zoeken. Met zijn eerste album liet hij de wereld kennis maken met zijn muziek. Later nam hij ‘The Optimist’ op. De nummers zijn funky, aanstekelijk vrolijk, speels en niet te vergelijken met ander werk. Samen met zijn muziekvideo’s voelt Cory’s muziek retro en futuristisch tegelijk. Nieuw werk is onderweg maar live is Wong een absolute must see.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cory Wong in Doornroosje plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan