Cory Wong voor drie concerten naar BeNeLux

Cory Wong
Cory Wong voor drie concerten naar BeNeLux
Door RobZ op 02 juli 2024 - 11:29 Cory Wong, gitarist, producer, presentator en lid van de bands Vulfpeck & Fearless Flyers, kondigt vandaag een Europese tournee met zijn eigen band aan. Na een tour door de VS in de herfst, zet de multi-Grammy Award-genomineerde artiest begin 2025 Europa op zijn kop. Cory Wong geeft drie concerten in de BeNeLux. Op 5 februari staat hij in Ancienne Belgique te Brussel om vervolgens door te reizen naar de Afas Live in Amsterdam en de Roma te Antwerpen.

Op een rijtje ziet dit er zo uit:
05-02-2025 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
08-02-2025 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
10-02-2025 - De Roma, Antwerpen (tickets)

Cory Wong verwierf begin 2010 bekendheid dankzij een live jamsessie met de ritmesectie van Prince. Daar ontmoette hij ook de band Vulpeck, die hem een samenwerking aanbood en al snel inlijfde tot volwaardig lid. Steeds vergezeld van zijn trouwe Stratocaster (intussen heeft hij er zelfs eentje met zijn eigen signatuur), wist Cory Wong de kunst van de instrumentale funk te perfectioneren en verlegde hij de grenzen van het genre. Met zijn rechterhand – misschien wel de meest elastische ter wereld – is hij in staat om de meest adembenemende grooves te creëren.

De kaartverkoop voor de drie concerten van Cory Wong start vrijdag 5 juli om 10:00 uur. Tickets kosten 39 euro voor de Belgische concerten. Voor het concert in Afas Live betaal je iets meer dan 50 euro. Tickets koop je via de bovenstaande links.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Cory Wong in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Cory Wong
KIES TICKET
wo 05 feb
Cory Wong
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 39,00
za 08 feb
Cory Wong - WINTER TOUR 2025
AFAS Live, Amsterdam
€ 50,40
ma 10 feb
Cory Wong
De Roma, Antwerpen
€ 39,00
Interpol

INTERPOL GEEFT VOLGEND JAAR OOK EEN CONCERT IN DE... Interpol werd in 1997 opgericht in New York. Al snel was de band niet meer...

The Flaming Lips

THE FLAMING LIPS GEVEN IN 2025 CONCERTEN IN... The Flaming Lips is een psychedelische rock band uit Oklahoma, Verenigde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.