50 jaar Melkweg en 75 jaar Metropole Orkest wordt gevierd met concertreeks 'Metropole XXL'

Metropole Orkest ADE 2017
50 jaar Melkweg en 75 jaar Metropole Orkest wordt gevierd met concertreeks 'Metropole XXL'
Door Kalekidan1803 op 13 februari 2020 - 13:31 In 2020 bestaat Melkweg alweer 50 jaar en bestaat het Metropole Orkest 75 jaar. Daarom besluiten deze twee partijen om samen te werken om het aantal jaren te vieren. Dit wordt gedaan onder de naam Metropole Orkest XXL. Metropole Orkest gaat dit doen door samen met andere artiesten optredens te geven in de Rabozaal van de Melkweg. De optredens zijn te bezoeken van 18 tot en met 21 mei.

Tot zover zijn twee optredens bekend met gastartiesten en zullen de concerten op 19 en 20 mei binnenkort bekend worden gemaakt.

Op 18 Mei start Metropole Orkest XXL samen met Cory Henry. Cory is een Amerikaanse soulzanger, pianist, gospelmuzikant, en muziekproducer . Hij staat bekend door zijn eigen formatie "The Funk Apostles". Samen zullen deze twee muziek spelen van eerdere samenwerkingen en zullen er ook orkestrale versies van Henry's werk gespeeld. Hieronder valt ook zijn nieuwste album "Art of Love".

Donderdagavond 21 mei deelt Metropole Orkest XXL het podium met Cory Wong en Singer-songwriter Cody Fry. Cory Wong staat bekend om zijn werk met Vulfpeck en doet veel dingen binnen muziek. Zo speelt hij gitaar, componeert hij muziek en produceert hij het ook.

De setlist van het optreden zal bestaan uit werk van Cody Fry. Dit zullen zijn twee albums "Motivational Music for the Syncopated Soul" en "The Optimist" zijn.

De kaartverkoop is al van start gegaan en kaartjes voor een van de twee dagen zullen €40,25 kosten. Via de onderstaande links kan je een ticket bestellen voor 18 of 21 mei.

18-05-2020 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
21-05-2020 - Melkweg, Amsterdam (tickets)Ladies of Soul

LADIES OF SOUL IN NOVEMBER 2020 WEER TE ZIEN IN... Ladies of Soul komt weer optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert...

013tilburgklein

AMELIE LENS GEEFT OPTREDEN IN 013 TIJDENS KONINGSNACHT Amelie Lens geeft een optreden in 013 tijdens koningsnacht. Het optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.