concert: Clairo in Paradiso op WOENSDAG 12 JANUARI 2022

  • Clairo
    Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Larissa Pronk
  • Clairo
    Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Larissa Pronk
WO.
12 JAN
CLAIRO Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Clairo
Voorprogramma Jonah Yano
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Clairo in Paradiso
Tickets Clairo:
wo 12 jan
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00

EXTRA INFORMATIE

Een aantal jaar geleden ging Clairo nog viral met haar video’s ‘Pretty Girl’ en ‘Flaming Hot Cheetos’, en gooide de zangeres hoge ogen met haar indrukwekkende debuutalbum ‘Immunity’. Daarop is te horen hoe ze haar lo-fi slaapkamerpop van voorheen naar een ander niveau tilt en meeneemt naar de studio. Deze tour staat in het teken van haar nieuwe album 'Sling', wat wordt geprezen om de dagboekwaardige verhalen en het scherpe commentaar in combinatie met haar engelachtige stem. De plaat is geproduceerd door Jack Antonoff en bevat gastvocalen van Lorde.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Clairo in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Clairo, Jonah Yano

Foto Clairo te Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Clairo te Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Clairo te Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Clairo te Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Clairo te Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Clairo te Clairo - 16/12 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
 
Bekijk alle 6 foto's van Clairo

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws