Amerikaanse singer-songwriter Clairo in september naar Nederland en België

Clairo Paradiso Noord 2019 Larissa Pronk
Amerikaanse singer-songwriter Clairo in september naar Nederland en België
Door melissavkoldam op 20 december 2021 - 15:43 Een aantal jaar geleden ging Clairo nog viral met haar video’s ‘Pretty Girl’ en ‘Flaming Hot Cheetos’, en gooide de zangeres hoge ogen met haar indrukwekkende debuutalbum ‘Immunity’. Daarop is te horen hoe ze haar lo-fi slaapkamerpop van voorheen naar een ander niveau tilt en meeneemt naar de studio.

De zangeres zou begin 2022 gaan touren, maar de ''Sling''-tour, die in het teken staat van haar nieuwe album, is verplaatst na eind 2022.

Daarmee is ook het concert dat op 12 januari in Paradiso stond afgelast. Kaarten voor dit concert blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert wat op 27 september plaats zal gaan vinden. Ook is er een extra concert aan de agenda toegevoegd. Op 28 september kan je ook genieten van Clairo's engelachtige stem. Kaarten die men heeft aangeschaft voor 12 januari zijn alleen geldig voor het concert van 27 september, wat overigens uitverkocht is.

Ook staat ze een paar dagen eerder, namelijk op 23 september in La Madeleine in België. Kaarten voor het extra concert in Paradiso en voor La Madeleine gaan op woensdag 22 december om 11:00 uur in de verkoop. Voor de show in Nederland ben je €28 kwijt en voor de show in België betaal je €28,70.

De shows:
23-09-2022 - Clairo - La Madeleine, Brussel (tickets)
27-09-2022 - Clairo - Paradiso, Amsterdam (uitverkocht)
28-09-2022 - Clairo - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Haar nieuwe album 'Sling', wordt geprezen om de dagboekwaardige verhalen en het scherpe commentaar in combinatie met haar engelachtige stem. De plaat is geproduceerd door Jack Antonoff en bevat gastvocalen van niemand minder dan Lorde.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Doornroosje

MEROL PLANT IN APRIL EN MEI EEN FLINKE TOUR DOOR...Merol brak door met zomerhit Lekker 'Met De Meiden' gevolgd door het...

Corona virus

HARDE LOCKDOWN IN IEDER GEVAL TOT EN MET 14 JANUARI,... Afgelopen zaterdag gaven Premier Mark Rutte en Minister van Volksgezondheid...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.