concert: VanVelzen - Change of mind in Schouwburg de Lawei op VRIJDAG 12 NOVEMBER 2021

  • VanVelzen
    Festyland 2011
  • VanVelzen
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
VR.
12 NOV
VANVELZEN - CHANGE OF MIND 20:00 uur Schouwburg de Lawei, Drachten
2021
Hoofdprogramma VanVelzen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 november 2021.
Dat is 867 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets VanVelzen - Change of mind in Schouwburg de Lawei
DEZE VanVelzen - Change of mind TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 nov
Schouwburg de Lawei, Drachten

EXTRA INFORMATIE

In samenwerking met LINDA.nl maakt Roel van Velzen de succesvolle podcastserie ‘Roels Sofasessies’. Hierin praat Roel met gasten op buitengewoon openhartige wijze over hoe hij na alle veranderingen in zijn leven weer nieuw geluk vond. Deze gesprekken worden door velen als inspirerend ervaren. Roel schreef er een aantal prachtige nieuwe liedjes over. Deze liedjes en de verworven inzichten vullen elkaar prachtig aan en vormen de basis van de voorstelling ‘Change Of Mind’.

Maar er is nog meer nieuws: voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef, en uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf.

Foto's van VanVelzen

Foto VanVelzen te Festyland 2011 Foto VanVelzen te Bospop 2007 Foto VanVelzen te Symphony31 2016 Foto VanVelzen te Helden van Amstel Live 2010 Foto VanVelzen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto VanVelzen te Symphony31 2016
 
Bekijk alle 103 foto's van VanVelzen

Gerelateerd nieuws