concert: Jodymoon - Firestone in Parkstad Limburg Theaters op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021

ZA.
11 DEC
JODYMOON - FIRESTONE 20:30 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma Jodymoon

EXTRA INFORMATIE

Firestone markeert het 15-jarig bestaan van Jodymoon. Met dit nieuwe album en de gelijknamige tour, keert Jodymoon terug naar de kern: Digna Janssen en Johan Smeets, toetsen, gitaar, percussie en zang. Het Maastrichtse singer-songwriter duo had ook vóór corona al het plan om een echte duo-plaat te maken, een die het live gevoel weerspiegelt. De lockdown bood ze de kans met dat concept aan de slag te gaan.

De strijkers, op de laatste vier albums een wezenlijk onderdeel van de Jodymoon sound, zijn verdwenen. Hun samenspel wordt op Firestone overgenomen door de vocals van Digna en Johan. Minder is meer, ook hier. Niet eerder domineerde hun zang zo, als op deze nieuwe Jodymoon-plaat. De harmonieën komen beter tot hun recht dan ooit en Digna klinkt urgenter en dynamischer, ze gaat hoger en harder, maar ook zachter en gevoeliger. Johan herontdekt de elektrische gitaar, op In Another Time en Bad Tattoo speelt hij zelfs bugel, het instrument dat hij als scholier leerde spelen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkstad Limburg Theaters in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jodymoon - Firestone in Parkstad Limburg Theaters plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws