concert: Goldband in Doornroosje op DONDERDAG 09 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Goldband
    Lowlands 2022 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Goldband
    Parkpop 2022
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Goldband in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 DEC
GOLDBAND Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Goldband
Concert uitverkocht
Goldband in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 09 dec
Betaalbare Romantiek Tour: Goldband (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

In 2019 stormde de Goldband uit het niets de Nederlandse muziekindustrie binnen met hun debuut-EP en veelbesproken optredens op Wildeburg en Lowlands. Al gauw veroverde Goldband de harten van vele Nederlandse en Belgische fans met hun onmiskenbare elektronische popsound en roemruchte live reputatie. Na het uitbrengen van een tweede EP en meerdere nummers volgt nu het officiële debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’, met onder andere de singles ‘De Wereld’, ‘De Langste Nacht’ en ‘Noodgeval’. Het album stipt alom vertegenwoordigde onderwerpen aan als het nachtleven en de liefde. Tegelijkertijd schuwt de Haagse band de grotere vragen van het leven niet. Ze verkennen thema’s als de dood, ouderschap, depressie en de huidige staat van de wereld. En dat op geheel eigenzinnige en relativerende wijze.

Foto's van Goldband

Foto Goldband te Dauwpop 2022 Foto Goldband te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Goldband te Goldband - 17/11 - Patronaat Foto Goldband te Down The Rabbit Hole 2022 - Zondag Foto Goldband te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Goldband te Down The Rabbit Hole 2022 - Zondag
 
Bekijk alle 115 foto's van Goldband

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws