Goldband voegt nu al extra concert toe in de Ziggo Dome

Goldband
Goldband voegt nu al extra concert toe in de Ziggo Dome
Door noasgallery op 04 april 2024 - 10:42 Vanwege de grote belangstelling voor de band Goldband, is er een extra show bijgekomen. Ook op 9 november zal Goldband optreden in de Ziggo Dome. Eergisteren maakte Goldband bekend in het najaar twee arena-shows te geven. Een op 8 november in de Ziggo Dome en een in het Sportpaleis te Antwerpen. De extra show is toegevoegd omdat al zo veel mensen zich hadden gepreregistreerd voor de kaartverkoop.

De karakteristieke Haagse popgroep Goldband, bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en Boaz de Het, laat zich niet gemakkelijk in een hokje plaatsen. Sinds hun eerste releases in 2019 winnen ze snel de harten van Nederlandse en Belgische fans. Met verschillende genres en een ijzersterke liveshow beklimmen zij in zowel 2022 als 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Rock Werchter, Pinkpop en Tomorrowland. Als bekroning van het live succes verkochten ze drie keer de AFAS Live en twee keer de Lotto Arena binnen enkele minuten uit. Het was al bekend dat Goldband de komende zomer shows geeft op Sziget, Pukkelpop en Lowlands. Laatst werd al aangekondigd dat ze op 8 november in de Ziggo Dome in Amsterdam gaan spelen en een maand daarna op 6 december in het Sportpaleis Antwerpen. Nu is de extra show op 9 november in de Ziggo Dome eraan toegevoegd.

De reguliere ticketverkoop voor Goldband in de Ziggo Dome 9 november start op vrijdag 5 april om 10 uur. Koop hier je tickets voor Goldband in de Ziggo Dome op 9 november. Mensen die zich via de link pre-registeren kunnen iets eerder hun tickets kopen.

Wil je de ticketverkoop niet vergeten? Klik dan hier voor een reminder!

Tickets voor 8 november in de Ziggo Dome en 6 december in sportpaleis zijn nog beschikbaar. Hieronder kan je de tickets vinden.
08-11-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
06-12-2024 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Goldband in Ziggo Dome
Tickets Goldband
KIES TICKET
vr 08 nov
Goldband
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 39,00
za 09 nov
Goldband
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 39,00
vr 06 dec
Goldband
Sportpaleis, Antwerpen
€ 39,90 - 73,50
paardvan.gif

THE DANDY WARHOLS EN THE BLACK ANGELS SAMEN OP TOUR...Liefhebbers van psychedelische rock kunnen in september hun hart ophalen. The...

Caprera news

NIEUWE REEKS CONCERTEN IN OPENLUCHTTHEATER CAPRERA:... De zomer van het Bloemendaalse podium Caprera begint steeds meer vorm te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.