Goldband in het najaar met nieuwe muziek naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Goldband
Goldband in het najaar met nieuwe muziek naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 02 april 2024 - 22:16 Goldband zet in 2024 hun zegetocht door en maakt vandaag bekend dat ze op vrijdag 8 november Ziggo Dome en op vrijdag 6 december het Sportpaleis aandoen voor hun grootste shows uit hun carrière tot nu toe. Afgelopen donderdag bracht de groep hun nieuwe dancevloer kraker 'You & Me' uit en de drie Hagenezen staan te popelen om hun nieuwe muziek te spelen.

De karakteristiek Haagse popgroep Goldband bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz laat zich niet gemakkelijk in een hokje plaatsen. Sinds hun eerste releases in 2019 winnen ze snel de harten van Nederlandse en Belgische fans. Met verschillende genres en een ijzersterke liveshow beklimmen zij in zowel 2022 als 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Rock Werchter, Pinkpop en Tomorrowland. Als bekroning van het live succes verkochten ze drie maal de AFAS Live en twee maal de Lotto Arena binnen enkele minuten uit. Het was al bekend dat Goldband de komende zomer shows geeft op Sziget, Pukkelpop en Lowlands en vandaag komen daar dus ten minste twee grote arenashows bij. Eerst spelen ze op vrijdag 8 november in de Ziggo Dome in Amsterdam en een maand later wordt op 6 december ook Sportpaleis Antwerpen aangedaan.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 5 april om 10:00 uur in de verkoop. Mensen die zich pre-registeren krijgen de kans iets eerder hun tickets aan te schaffen.

Hier koop je tickets voor Goldband in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht als je liever tickets koopt voor het concert in Sportpaleis. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Zet hier een reminder voor de concerten in Amsterdam en/of Antwerpen.

Dit is het nieuwe nummer Goldband nummer 'You & Me':
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Goldband in Ziggo Dome
Tickets Goldband
KIES TICKET
vr 08 nov
Goldband
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 39,00
vr 06 dec
Goldband
Sportpaleis, Antwerpen
€ 39,90 - 73,50
Ladies Of Soul1

LADIES OF SOUL KEREN TERUG NAAR DE ZIGGO DOMEOp vrijdag 4 april 2025 keren de Ladies of Soul , bestaande uit Trijntje...

Van Dik Hout

EXCLUSIEVE CLUBSHOW VAN DIK HOUT IN VORSTIN Op 16 mei komt Van Dik Hout voor een exclusieve clubshow naar De Vorstin....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.