concert: Black Orchid Empire + Palmist in V11 op DINSDAG 20 SEPTEMBER 2022

DI.
20 SEP
BLACK ORCHID EMPIRE + PALMIST 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Baroeg )
2022
Hoofdprogramma Black Orchid Empire
Voorprogramma Palmist

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 26 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 20 september 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Black Orchid Empire + Palmist in V11
Tickets Black Orchid Empire + Palmist:
di 20 sep
V11, Rotterdam
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Black Orchid Empire uit de UK creëert nummers waarin de band moeiteloos van een intense, mooie melodische rocksound overgaat op progressieve, heavy en technische in-your-face riffs. De technische, complexe grooves en gigantische meezing refreinen zorgen er voor dat de fan base van deze opkomende band flink aan het groeien is. Debuut album ‘Archetype’ werd goed ontvangen, waarmee ze ook bij Long Branch Records op de radar kwamen en daar opvolger ‘Yugen’ uitbrachten. Nieuwe tracks als “Death From Above” en “Evergreen” staan als een huis en beloven alvast veel voor het nieuwe album ‘Semaphore’, dat in juni uitgebracht zal worden.

Black Orchid Empire is een meedogenloos hechte liveband en heeft een ijzersterke live reputatie opgebouwd. De band heeft getoerd met o.a. Skunk Anansie, Hed PE, INME en festivals als Download Festival en Camden Rocks gespeeld. Dit wil je niet missen, dus pak je kans om de band nog in een intieme setting in V11 te zien!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Black Orchid Empire + Palmist in V11 plaatsvindt.