concert: Black Orchid Empire + Palmist in V11 op ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Black Orchid Empire + Palmist in V11) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
26 SEP
BLACK ORCHID EMPIRE + PALMIST 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Baroeg )
2021
Hoofdprogramma Black Orchid Empire
Voorprogramma Palmist
Toegang Vvk € 10,00. Entree € 10,00.

EXTRA INFORMATIE

Black Orchid Empire uit de UK creëert nummers waarin de band moeiteloos van een intense, mooie melodische rocksound overgaat op progressieve, heavy en technische in-your-face riffs. De technische, complexe grooves en gigantische meezing refreinen zorgen er voor dat de fan base van deze opkomende band flink aan het groeien is. Debuut album ‘Archetype’ werd goed ontvangen, waarmee ze ook bij Long Branch Records op de radar kwamen en daar opvolger ‘Yugen’ uitbrachten. Nieuwe tracks als “Death From Above” en “Evergreen” staan als een huis en beloven alvast veel voor het nieuwe album ‘Semaphore’, dat in juni uitgebracht zal worden.

Black Orchid Empire is een meedogenloos hechte liveband en heeft een ijzersterke live reputatie opgebouwd. De band heeft getoerd met o.a. Skunk Anansie, Hed PE, INME en festivals als Download Festival en Camden Rocks gespeeld. Dit wil je niet missen, dus pak je kans om de band nog in een intieme setting in V11 te zien!

Gerelateerde concerten