concert: CUT_ in Simplon op VRIJDAG 01 OKTOBER 2021

  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
VR.
01 OKT
CUT_ Kleine Zaal, 20:45 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma CUT_
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets CUT_ in Simplon
Tickets CUT_:
vr 01 okt
Simplon, Groningen
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Het Amsterdamse elektronische duo CUT_ heeft de afgelopen vijf jaar hun stempel gezet op de elektronische popscene van Nederland. Gedreven door een constante zoektocht naar nieuwe geluiden en melodieën verleggen ze de grenzen van wat een popnummer kan zijn. Het duo brengt eigenwijze diepe popsongs met slepende synths, hoekige ritmes en scherpe zanglijnen.

De carrière van CUT_ kende een bliksemstart toen hun Engelse bewerking van Stromae’s Papaoutai viraal ging. Sindsdien deden ze talloze liveshows en brachten ze in 2019 hun debuutalbum ‘A Small Group Of Individuals’ uit. De streamingcijfers knalden wederom omhoog toen hun tweede single ‘Out Of Touch’ van het album terecht kwam in de Netflix serie Élite. Momenteel werkt het duo aan een nieuwe sound waarmee ze ongetwijfeld weer een diepe indruk gaan achterlaten. De gloednieuwe single ‘Breathe’ is daar alvast een voorproefje van!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat CUT_ in Simplon plaatsvindt.

Foto's van CUT_

Foto CUT_ te CUT_ - 15/03 - TivoliVredenburg Foto CUT_ te PITCH 2015 - Vrijdag Foto CUT_ te CUT / Lakshmi - 8/12 - Patronaat Foto CUT_ te Stukafest Leiden 2015 Foto CUT_ te CUT_ - 15/03 - NDSM Scheepsbouwloods Foto CUT_ te PITCH 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 95 foto's van CUT_

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws