concert: Dodie in Ancienne Belgique (AB) op DINSDAG 17 MEI 2022

DI.
17 MEI
DODIE Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2022
Hoofdprogramma Dodie

EXTRA INFORMATIE

Ze is pas 25 jaar en nu al weet YouTube sensatie Dodie met haar intieme en ontwapende video’s een plek te claimen in de muziekindustrie. Met alleen een gitaar of ukelele en haar zachte stemgeluid spreekt ze tot de harten van miljoenen fans over heel de wereld. Deze ongekende populariteit heeft ze te danken aan haar eerlijke songs, persoonlijke verhalen en onvermoeibare wokeness. Zo heeft ze de afgelopen jaren een kenbare status opgebouwd in het singer-songwritergenre door lekker te gaan in de Amerikaanse en Australische charts én wist ze in 2019 poptempel Roadhouse in Londen volledig uit te verkopen. Het gevolg? Miljoenen subscribers die met smacht wachten op nieuw videomateriaal van deze veelbesproken en succesvolle DIY-artiest. Dodie komt laten zien dat het singer-songwritergenre rauwer en spannender is dan verwacht!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 09 juli 2021 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dodie in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Foto's van Dodie

Foto Dodie te Dodie - 26/2 - Sugarfactory Foto Dodie te Dodie - 26/2 - Sugarfactory Foto Dodie te Dodie - 26/2 - Sugarfactory Foto Dodie te Dodie - 26/2 - Sugarfactory
 
Bekijk alle 4 foto's van Dodie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws