Singer-songwriter dodie naar Sugarfactory en La Madeleine

Dodie
Singer-songwriter dodie naar Sugarfactory en La Madeleine
Door evaruiten op 10 januari 2018 - 10:39 De 22-jarige singer-songwriter dodie staat op maandag 26 februari in de Sugarfactory te Amsterdam. Ook zal dodie twee dagen later, op 28 februari, een concert geven in het Brusselse La Madeleine.

dodie begon haar carrière op YouTube, waar ze veel liedjes coverde met behulp van haar piano en ukelele. Toen ze begon met haar eigen nummers spelen, groeide haar fanbase snel. Inmiddels heeft dodie 1,3 miljoen abonnees op Youtube en twee EP's uitgebracht: 'Intertwined' en 'You'. Haar tweede EP 'You' belandde in Engeland op nummer zes in de hitlijsten.

Tickets voor het concert van dodie gaan op vrijdag 12 januari 10:00 in de verkoop. De show in Sugarfactory kost 17,05 euro. Voor de show in La Madeleine betaal je 25 euro.

Hier bestel je tickets voor de show van Dodie in Sugarfactory en hier bestel je tickets voor het concert van Dodie in La Madeleine.

We kunnen je een email sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in voor Sugarfactory en hier voor het concert in La Madeleine.tusky

VIJFTAL CONCERTEN VOOR TUSKY (O.A. V11 EN MEZZ)Toen John Coffey besloot ermee op te houden waren Gitarist Alfred...

Paradiso Amsterdam

CAR SEAT HEADREST NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE De uit Seattle afkomstige indie-rockband Car Seat Headrest staat op maandag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.