Youtube-ster dodie onderweg naar de Roma en Melkweg

dodie
Youtube-ster dodie onderweg naar de Roma en Melkweg
Door MichaelaHendriksen op 21 september 2018 - 11:53 Singer-songwriter dodie komt op zondag 10 februari met haar ‘The Human’ tour naar de Roma te Antwerpen. Een paar dagen later is ze op 13 februari ook te zien in de Melkweg Max te Amsterdam. Afgelopen februari stond dodie nog in de Sugarfactory. We waren voor een fotoverslag van het concert aanwezig.

De Britse zangeres begon met haar carrière in haar slaapkamer waar ze nummers coverde met behulp van een ukelele. Haar fanbase groeit pas echt als ze eigen nummers begint te schrijven en inmiddels heeft de zangeres bijna anderhalf miljoen volgers op haar YouTube kanaal. Haar liedjes zijn eigenzinnig en aanstekelijk en haar stem helder en herkenbaar.

Vanaf vrijdag 28 september 10.00 start de voorverkoop van dodie in de Roma te Antwerpen en de Melkweg te Amsterdam. Tickets voor dodie in de Roma zijn verkrijgbaar vanaf €23,-. Via deze link koop je tickets voor dodie in de Roma. Tickets voor dodie in de Melkweg zijn verkrijgbaar voor €22.70. Via deze link koop je tickets voor dodie in de Melkweg.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor dodie in de Roma en de Melkweg.
Grandmaster Flash

GRANDMASTER FLASH KOMT MET ZIJN TOUR NAAR BIBELOTOp vrijdag 14 december staat dj-legende Grandmaster Flash in Bibelot te...

TivoliVredenburg

WALLY A$M TOEGEVOEGD ALS SUPPORT ACT VOOR DE TEENAGE... Wally A$M is toegevoegd als support act aan de Teenage Rockstar Tour van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.