concert: The Fortunate Sons in Neushoorn op ZATERDAG 26 FEBRUARI 2022

  • The Fortunate Sons
    Fields of Joy Festival 2016
  • The Fortunate Sons
    Fields of Joy Festival 2016
ZA.
26 FEB
THE FORTUNATE SONS AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma The Fortunate Sons
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Fortunate Sons in Neushoorn
Tickets The Fortunate Sons:
za 26 feb
Neushoorn, Leeuwarden
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Cosmo’s Factory is een album dat gekenmerkt wordt door een grote diversiteit aan stijlen, maar ook een album vol met hits als: 'Who’ll Stop The Rain', 'Travelin Band' en 'Up Around The Bend'. Van de 13 CCR noteringen in de afgelopen top 2000 zijn er maar liefst vijf nummers afkomstig van Cosmo’s Factory. Maar het is juist de diversiteit en de experimenteerdrift dat het album zo bijzonder maakt.
Met Cosmo’s Factory leverden John Fogerty en zijn mannen een absoluut meesterwerk af. Een album dat het zonder enige twijfel verdient om in de 2022 tournee van The Fortunate Sons een centrale plek in te nemen. Naast de integrale vertolking van Cosmo’s Factory zal de show aangevuld worden met de grootste hits van CCR tot een ruim twee uur durend feest der herkenning.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Fortunate Sons in Neushoorn plaatsvindt.

Foto's van The Fortunate Sons

Foto The Fortunate Sons te Hob Nob 2010 Foto The Fortunate Sons te Fields of Joy Festival 2016 Foto The Fortunate Sons te Fields of Joy Festival 2016 Foto The Fortunate Sons te Hob Nob 2010 Foto The Fortunate Sons te Hob Nob 2010 Foto The Fortunate Sons te Fields of Joy Festival 2016
 
Bekijk alle 9 foto's van The Fortunate Sons

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws