Winnen: 2x2 tributeband Creedence Clearwater Revival

Door Daphne_W op 28 maart 2013 - 15:41 Op zaterdag 6 april staat The Fortunate Sons in de Duycker in Hoofddorp. The Fortunate Sons is een coverband van Creedence Clearwater Revival. Met hun "Tribute to C.C.R." weten zij als geen ander de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70 terug te brengen. Creedence Clearwater Revival is bekend van hits als 'Proud Mary', 'Who’ll Stop The Rain', 'Bad Moon Rising', 'I Put A Spell On You' en vele anderen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Fortunate Sons brengt tribute aan Creedence Clearwater Revival in Duyker Hoofddorp.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Fortunate Sons in Duycker wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Fortunate Sons in Duycker'.Camel3

CAMEL WEER OP DE PLANKENDe Britse progressieve rockband Camel keert tien jaar na de...

wanted

WINNEN: 2X2 MOST WANTED - THE FINAL SHOWCASE Op vrijdag 5 april is de finale van de hiphip talenten show Wanted, 'Most...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.