concert: Thundercat in Paradiso op MAANDAG 04 APRIL 2022

  • Thundercat
    Transition Festival 2017
    © Tineke Klamer
  • Thundercat
    Transition Festival 2017
    © Tineke Klamer
MA.
04 APR
THUNDERCAT Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Thundercat

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 04 april 2022.
Dat is 725 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Thundercat in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
ma 04 apr
Thundercat + Jameszoo (dj Set)
Paradiso, Amsterdam
€ 30,00

EXTRA INFORMATIE

Thundercat is het soloproject van producer, zanger en virtuoze bassist Stephen Bruner uit Los Angeles. Hij begon zijn carrière als bandlid van de thrashmetal-punkformatie Suicidal Tendencies, maar maakte na het verlaten van de band snel naam met zijn eigen muziek. In 2010 verscheen het album ‘Cosmogramma’, een samenwerking met elektronicaproducer Flying Lotus. Daarna volgden twee soloalbums, een EP op Flying Lotus' label Brainfeeder en samenwerkingen met onder andere Kendrick Lamar op zijn ‘To Pimp a Butterfly’ en Kamasi Washington op ‘The Epic’.
Zijn derde album ‘Drunk’ kwam uit in 2017 en werd veelgeprezen dankzij de vindingrijke mix van seventies funk, r&b en punk met fusioninvloeden, met bijdragen van klinkende namen als Kendrick Lamar, Pharrell, Michael McDonald, Kenny Loggins, Wiz Khalifa, Kamasi Washington en Flying Lotus. In 2020 verscheen zijn nieuwste album 'It Is What It Is'.

Foto's van Thundercat

Foto Thundercat te Motel Mozaique 2017 - Vrijdag Foto Thundercat te North Sea Jazz - dag 1 Foto Thundercat te Transition Festival 2017 Foto Thundercat te North Sea Jazz 2016 - Vrijdag Foto Thundercat te Red Hot Chili Peppers - 10/06 - Goffertpark Foto Thundercat te North Sea Jazz - dag 1
 
Bekijk alle 13 foto's van Thundercat

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest