concert: Anne Soldaat in Paradiso op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Anne Soldaat
    Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Anne Soldaat
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Anne Soldaat in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 DEC
ANNE SOLDAAT Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Anne Soldaat

EXTRA INFORMATIE

Anne Soldaat is terug en klinkt als herboren. De uitmuntende muzikant levert het bewijs met zijn nieuwe album ‘Facts & Fears’. Te horen is hoe Soldaat en zijn band vol overgave en plezier spelen en dat alles is dan weer vakkundig vastgelegd door Pablo van de Poel van DeWolff. Anne Soldaat is al meer dan dertig jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist, waarvan vijftien jaar als onderdeel van de popband Daryll-Ann. Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat bracht in de daaropvolgende jaren vier soloalbums via Excelsior Recordings uit, produceerde - en speelde in - diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete) en maakte muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling. Zijn nieuwe plaat verschijnt op 9 juli 2021.

Foto's van Anne Soldaat

Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown
 
Bekijk alle 39 foto's van Anne Soldaat

Gerelateerd nieuws