concert: Figgie / Teddy's Hit / Waltzburg in Openluchttheater De Goffert op DONDERDAG 08 JULI 2021

 • Figgie
  Grasnapolsky zaterdag 2018
  © Arend Jan Hermsen
 • Figgie
  3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg
  © Joyce van Doorn
DO.
08 JUL
FIGGIE / TEDDY'S HIT / WALTZBURG 19:45 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Figgie Teddy's Hit Waltzburg
Toegang 15

EXTRA INFORMATIE

Waltzburg maakt indiepop die zich ergens tussen Kevin Morby en Vampire Weekend bevindt. Bij gebrek aan geld en wereldfaam noemt Waltzburg zichzelf een vriendenband. De wereld van Waltzburg bestaat uit gelaagde en energieke songs, die vol tegenstrijdigheden zitten en het alledaagse bestaan bevragen. Met vijf bandleden op het podium worden de nummers omgezet naar een energiek en dansbaar geheel.

Het vrijzinnige Utrechtse Figgie maakt Nederlandstalige indie-skater-rock songs waarin je een frisse mix hoort met invloeden van bands als Porches, Unknown Mortal Orchestra, Foals en Eefje de Visser. Debuutalbum Genoeg Houvast zet de moeilijke dilemma’s van jongvolwassenen in een komisch, poëtisch en speels daglicht.

Teddy's Hit neemt je mee op nieuwe muzikale avonturen. Je vindt de bandleden achterin de garage sleutelend aan hun glinsterende liedjes, dromerige sound en bitterzoete melodieën. Eerder dit jaar verscheen hun energieke fuzzy debuutplaat Painters.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Figgie / Teddy's Hit / Waltzburg in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Foto's van Figgie, Teddy's Hit, Waltzburg

Foto Figgie te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Figgie te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Figgie te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto Figgie te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Figgie te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto Figgie te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 13 foto's van Figgie
Bekijk alle 7 foto's van Waltzburg

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan