Muzikantennacht in de Melkweg met o.a. WIES, Linde Schöne en Gotu Jim

Gotu Jim
Muzikantennacht in de Melkweg met o.a. WIES, Linde Schöne en Gotu Jim
Door PhaedraW op 07 november 2022 - 12:48 Op 1 december presenteert Steunfonds Muzikantendag een showcase avond in de Melkweg, Amsterdam. Tijdens Muzikantennacht presenteren een aantal acts, die een werkbijdrage hebben ontvangen, zich met mogelijk ook hun nieuwe live repertoire! Toegang tot dit evenement is geheel gratis.

De eerste namen op het programma van de Muzikantennacht waren: WIES, Gotu Jim, TAPE TOY, Waltzburg, Josephine Odhil, Julia Sabaté en la loye. Nu is het programma aangevuld met optredens van Pjotr, Cero Ismael, Komodo, Linde Schöne, MADOUX en Tricklebolt!

Muzikantennacht vindt plaats in de Oude Zaal, Cinema en Upstairs. De deuren openen om 18:00 uur en de eerste act start om 18:45.

Steunfonds Muzikantendag is er voor jonge muzikanten die hun eigen muziek maken en uitvoeren en in recente jaren zijn afgestudeerd aan muziekopleidingen zoals conservatoria, of al de nodige ervaring hebben opgebouwd, maar aan het begin staan van een muzikale carrière, kunnen een aanvraag indienen voor een werkbijdrage. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt uit alle ingediende aanvragen welke 120 gehonoreerd worden. Het project start niet eerder dan nadat de werkbijdrage is uitgekeerd en moet uiterlijk 1 maart 2023 afgerond en verantwoord zijn. De kick-off van dit steunfonds vond plaats tijdens de eerste Muzikantendag op 7 mei 2022. De tweede editie vind dus plaats op 1 december!


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

THE TESKEY BROTHERS IN MAART NAAR AFAS LIVE EN LA...De retrosoulformatie Teskey Brothers staat bekend om hun tijdloze en rauwe...

ziggodomenews

ARCTIC MONKEYS KONDIGT TWEEDE SHOW AAN IN ZIGGO DOME Eerder deze week kondigde de band Arctic Monkeys aan weer op tournee te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.