concert: Amaranthe / Beyond The Black in TivoliVredenburg op ZONDAG 06 FEBRUARI 2022

  • Amaranthe
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
  • Amaranthe
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
ZO.
06 FEB
AMARANTHE / BEYOND THE BLACK Ronda, 19:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Amaranthe Beyond The Black
Toegang € 31,25

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Twee keer powermetal voor de prijs van één! De Zweedse powermetalband Amaranthe is the best of both worlds: metalcore en melodieuze metal. Uniek is dat ze drie vocalisten in de gelederen hebben, met ieder hun eigen stijl. In februari 2020 kwam Amaranthe met de single Do Or Die, de voorloper van hun zesde studioalbum Manifest dat in oktober 2020 verscheen. Het Duitse Beyond The Black (met frontvrouw Jennifer Haben) combineert powermetal met symfonische metal – een kruising van Within Temptation en Evanescence. Het nieuwe album Hørizøns verscheen in juni 2020!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amaranthe / Beyond The Black in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Amaranthe, Beyond The Black

Foto Amaranthe te Into The Grave 2016 Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2013 Foto Amaranthe te Amaranthe / Follow The Cipher - 31/01 - Doornroosje Foto Amaranthe te Amaranthe / Follow The Cipher - 31/01 - Doornroosje Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2013 Foto Amaranthe te Amaranthe / Follow The Cipher - 31/01 - Doornroosje
 
Bekijk alle 24 foto's van Amaranthe

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen