Fear Factory naar Antwerpen en Amsterdam dit najaar

Fear Factory
Fear Factory naar Antwerpen en Amsterdam dit najaar
Door tessamaria op 22 mei 2023 - 13:57 Vanaf oktober tot december zal Fear Factory met hun DisrupTour door Europa reizen. Op donderdag 30 november geven ze een show in Trix, Antwerpen. En op vrijdag 1 december staan ze in de Melkweg in Amsterdam. Het voorprogramma wordt verzorgd door Butcher Babies en IGNEA.

Fear Factory is een Amerikaanse metalband die in 1989 werd opgericht. De band staat bekend om hun unieke mix van industriële en deathmetal, gecombineerd met krachtige riffs en elektronische elementen. In 1995 braken ze door met hun album 'Demanufacture'. Nummers als 'Replica' en 'Edgecrusher' behoren tot de meest iconische hits van Fear Factory.

De concerten:
30-11-2023 - Trix, Antwerpen (tickets)
01-12-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)

Schaf je tickets voor Fear Factory aan via bovenstaande links. De kaartverkoop van de show in België begint op woensdag 24 mei om 10:00 uur. Je betaalt €35 euro voor een kaartje. Wil jij liever naar de show in Amsterdam? Deze kaarten gaan ook op woensdag 24 mei in de verkoop maar dan om 11:00 uur. Aan een ticket voor de show in de Melkweg ben je €32,20 kwijt.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Niall Horan

NIEUWE 'THE SHOW' TOURNEE NIALL HORAN LANGS LOTTO...Uitstekend nieuws voor fans van Niall Horan. De popster die komende zomer op...

Paradiso logo nieuw

EUROVISIESONGFESTIVAL WINNAAR LOREEN NAAR NEDERLAND... Tien dagen na het winnen van het 67e Eurovisiesongfestival in Liverpool...

REACTIES

Avatar romy74
di 23 mei 2023 13:39

romy74 Ik pas. Volgens mij is alleen gitarist Dino Cazares nog de enige orginele bandlid. De rest is allemaal vervangen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.