concert: Jack Savoretti in Melkweg op MAANDAG 21 MAART 2022

  • Jack Savoretti
    Jack Savoretti - 6/12 - Paradiso
    © Jessie Huijbrechtse
  • Jack Savoretti
    Jack Savoretti - 6/12 - Paradiso
    © Jessie Huijbrechtse
MA.
21 MRT
JACK SAVORETTI Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Jack Savoretti
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jack Savoretti in Melkweg
Tickets Jack Savoretti:
ma 21 mrt
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Jack Savoretti komt in het voorjaar van 2022 weer naar Amsterdam voor een bezoek aan het poppodium Melkweg. Eerder verkocht De Italiaanse Engelsman de zaal al meerdere malen uit. Graag stelt hij zijn nieuwe album 'Europiana' live aan het publiek voor.

De muzikant begon aanvankelijk op jonge leeftijd met het schrijven van gedichten. Nadat hij een gitaar van zijn moeder kreeg zette hij zijn romantische teksten op muziek. Inmiddels zijn de liedjes van Jack Savoretti gebruikt in grote Amerikaanse series als One Tree Hill, Grey’s Anatomy en Sons of Anarchy en nam hij een duet op met Kylie Minogue.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jack Savoretti in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Jack Savoretti

Foto Jack Savoretti te Jake Bugg - 10/3 - Tivoli Foto Jack Savoretti te Gavin DeGraw - 10/11 - Heineken Music Hall Foto Jack Savoretti te Pinkpop 2019 - Zondag Foto Jack Savoretti te Jack Savoretti - 6/12 - Paradiso Foto Jack Savoretti te Gavin DeGraw - 10/11 - Heineken Music Hall Foto Jack Savoretti te Songbird 2013 - Dag 2
 
Bekijk alle 22 foto's van Jack Savoretti

Gerelateerd nieuws