Jack Savoretti terug in Melkweg in 2022

Jack Savoretti
Jack Savoretti terug in Melkweg in 2022
Door sjoertb op 06 mei 2021 - 11:11 Jack Savoretti komt in het voorjaar van 2022 weer naar Amsterdam voor een bezoek aan het poppodium Melkweg. Eerder verkocht De Italiaanse Engelsman de zaal al meerdere malen uit. Graag stelt hij zijn nieuwe album 'Europiana' live aan het publiek voor. Het concert vindt plaats op maandag 21 maart.

De muzikant begon aanvankelijk op jonge leeftijd met het schrijven van gedichten. Nadat hij een gitaar van zijn moeder kreeg zette hij zijn romantische teksten op muziek. Inmiddels zijn de liedjes van Jack Savoretti gebruikt in grote Amerikaanse series als One Tree Hill, Grey’s Anatomy en Sons of Anarchy en nam hij een duet op met Kylie Minogue.

Het concert:
21-03-2022 - Jack Savoretti - Melkweg, Amsterdam (tickets)

Tickets kosten 28,75 euro per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 mei om 10 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Foto: Jack Savoretti op Pinkpop 2019 door Irwan NotosoetarsoBestel tickets Jack Savoretti in Melkweg
Tickets Jack Savoretti
ma 21 mrt
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
Pitou

MOOIE NOTEN 2021 MAAKT DEELNEMERS POPSONG-COMPETITIE...De deelnemers van Mooie Noten 2021 zijn onthuld. De popsong-competitie...

Stef Bos

STEF BOS VOOR EERSTE KEER NAAR AHOY IN DECEMBER Zanger Stef Bos , uiteraard bekend van zijn hit Papa en de laatste tijd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.