concert: Katatonia / Sólstafir in Patronaat op VRIJDAG 18 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Katatonia
    FortaRock 2019, Zondag
    © Tim van Veen
  • Sólstafir
    Paganfest 2012: Eluveitie / Primordial - 28/3 - Patronaat
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Katatonia / Sólstafir in Patronaat) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
18 FEB
KATATONIA / SÓLSTAFIR Grote Zaal, 19:00 uur Patronaat, Haarlem
2022
Hoofdprogramma Katatonia Sólstafir

EXTRA INFORMATIE

Er kruipt een ijselijke kou richting Nederland met de komst van Katatonia en Sólstafir diep in de winter van 2022. De twee gerespecteerde grootmeesters van melancholie hebben de handen ineen geslagen en samen presenteren ze met de Twilight Burials Tour een van de meest aansprekende post-COVID tourpackages. Al meer dan een kwart eeuw geven beide artiesten de voorkeur aan de emotionele lading die muziek met zich meebrengt. Hun wereld is er een waarin 'heavy' een natuurkracht is; daar waar progressie van binnenuit komt en de muzikale output aan de buitenkant is veranderd en in niets meer lijkt op de extreme metal uit de begindagen.

Foto's van Katatonia, Sólstafir

Foto Katatonia te Epic Metal Fest 2016 Foto Katatonia te Epic Metal Fest 2016 Foto Katatonia te FortaRock 2019, Zondag Foto Katatonia te Epic Metal Fest 2016 Foto Katatonia te FortaRock 2019, Zondag Foto Katatonia te Epic Metal Fest 2016
 
Bekijk alle 13 foto's van Katatonia
Bekijk alle 37 foto's van Sólstafir

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden