Metalband Amorphis naar TivoliVredenburg in oktober

review: Amorphis / Soilwork - 12-01 - Doornroosje Amorphis
Metalband Amorphis naar TivoliVredenburg in oktober
Door tessamaria op 17 mei 2023 - 10:53 De Finse heavymetalband Amorphis zal in oktober een optreden geven in TivoliVredenburg te Utrecht. De show, die op zondag 29 oktober plaats vindt, maakt onderdeel uit van de Halo Tour. Vernoemd naar het veertiende album 'Halo' die de band in 2022 uitbracht. Special guest is de IJslandse band Sólstafir en het voorprogramma wordt verzorgd door Lost Society.

Amorphis is een Finse metalband die bekend staat om hun unieke mix van melodische death metal, progressieve rock en folk-invloeden. De band werd opgericht in 1990. Hun debuutalbum, 'The Karelian Isthmus', werd uitgebracht in 1992 en presenteerde een ruwe en agressieve sound. Albums als 'Tales from the Thousand Lakes' (1994) en 'Elegy' (1996) hadden een meer melodische en atmosferische stijl. De songteksten van Amorphis zijn vaak geïnspireerd door de Finse mythologie en literatuur.

De kaartverkoop begint op vrijdag 19 mei om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Amorphis op 29 oktober in Utrecht. Een ticket kost je €36,75.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jeangu Marcooy

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR JEANGU MACROOY IN PATRONAAT Jeangu Macrooy gaat treedt weer op bij de poppodia. De uit Suriname...

sealnieuws

SEAL VOOR EXCLUSIEVE SHOW NAAR KONINKLIJK CIRCUS IN... Multi-platinum singer-songwriter Seal begint binnenkort aan zijn 30th...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.