concert: Rob Dekay in Simplon op ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
ZA.
13 NOV
ROB DEKAY Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Rob Dekay

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 23 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 13 november 2021.

Concert uitverkocht
Rob Dekay in Simplon is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 13 nov
Rob Dekay
Simplon, Groningen
€ 13,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Rob Dekay aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Het verhaal van zanger Rob Dekay begint wanneer hij op zijn vijftiende stopt met school en gaat werken als stratenmaker. Bijna alle vrije tijd die hij heeft naast zijn werk stopt hij in zijn passie, muziek. Deze grote liefde laat hij niet meer los. De mensen die dicht bij hem staan zien dit ook en zorgen ervoor dat Rob volledig voor de muziek kiest. Dit blijkt een perfecte keuze te zijn geweest, want zijn soulvolle country-pop wordt al snel opgemerkt! Deze oude ziel in een jong lichaam heeft een verborgen talent om poëtische teksten te verpakken in aanstekelijke nummers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rob Dekay in Simplon plaatsvindt.

Foto's van Rob Dekay

Foto Rob Dekay te Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019 - 14/06 - Philips Stadion Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019 - 14/06 - Philips Stadion Foto Rob Dekay te Bevrijdingsfestival Overijssel
 
Bekijk alle 17 foto's van Rob Dekay

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws